Undvik köer på apoteket – köp produkterna online!

I oroliga tider eller när du helt enkelt har för bråttom med att stå i kö, är e-handeln det bästa vi har. Istället för att stå och trängas med folk på ett knökfullt apotek och vänta på ditt recept kan du beställa hem både receptbelagda och receptfria produkter på online-apoteket.

Att köpa apoteksprodukter online kan ibland vara billigare. Det finns även rabattkoder att använda sig av. Med en rabattkod till Apoteket får du råd att även handla mindre viktiga saker som du kanske vill bunkra upp med hemma.

Ta hand om din hälsa

Du får aldrig glömma bort vikten av att ta hand om dig. Ignorera aldrig sjukdomssymptom och om du känner dig hängig är det viktigt att du tar de läkemedel din läkare ordinerat samt att du kurerar dig med vanliga husmorskurer. I pollentider är det extra viktigt att vara uppmärksam på kliande näsa och ögon. Självklart ska du inte hamstra så att läkemedlen tar slut, men det är bra om du trots allt har ett litet hemma-apotek i badrumsskåpet. Vikta produkter kan vara:

  • Smärtstillande tabletter
  • Hostmedicin
  • Halstabletter
  • Solkräm
  • Kroppslotion
  • Våtservetter m.m

Många online-apotek

Fördelen med att köpa apoteksprodukter online är att du har så många olika apotek att välja mellan. Du kan exempelvis köpa från de vanliga som Apoteket, Kronans Apotek samt Apotek Hjärtat. Därutöver finns det också många apotek som endast bedriver handel online. De finns alltså inte i fysisk form som ovan nämnda aktörer gör. Även på dessa online-apotek kan du vanligtvis beställa recept och köpa vanliga medel precis som vanligt. Inte sällan kan dessa online-apotek som inte har fysiska butiker vara en aning billigare i pris. Det bror dock på.

Det har blivit så populärt att handa online nu för tiden att de vanliga butikerna och så även apoteken kan ha svårt att gå runt. Och det är förståeligt. Du slipper köa och smittas av sjuka personer runt omkring dig samtidigt som det går så snabbt och smidigt att få leveransen hem till brevlådan. Om något i vissa fall skulle saknas på ett online-apotek så brukar lagret fyllas på i sinom tid.